menu  

МЛМ, мрежов маркетинг, франчайзинг за всеки -
Вашият път към здраве и богатство с АкваСорс

ЗАЩО ОБИЧАМ МРЕЖОВИЯТ МАРКЕТИНГ - Курт Шварц

Това, което обичам най-много в мрежовият маркетинг е, че сме в бизнес, който помага на хората да осъществяват своите мечти! Няма по висше призвание да помагаш на хората да развиват истинския си потенциал.

Обичам личностното развитие, което върви заедно с МЛМ. При това се развива невероятна себедисциплина, мотивация и непрестанен стремеж към успеха! Казват, че МЛМ е програма за личностно развитие, за която ни се плаща на много нива!

Харесва ми това, че МЛМ те учи да общуваш по-ефективно. По-скоро това означава да станеш един отличен слушател.Това вероятно е най-важното качество за развиването на процъфтяващи човешки взаимотношения. Харесва ми, че МЛМ е бизнес на взаимоотношенията.

Обичам МЛМ, защото е най-антиелитарният бизнес. МЛМ защитава силата и достойнството на малкия човек, обикновените жени и мъже. МЛМ е единствената бизнес възможност, където обикновенният човек има най-добър шанс да успее. Разходите за започване са ниски, работата е лесна и приятна, получаваш помощ от другите.

Харесва ми, че мрежовият маркетинг може драматично да промени финансовия живот на хората. Едни допълнителни 500-1000$ на месец представляват невероятна рязлика във финансите, смея дори да твърдя ,че това може да спаси бракове.

Харесва ми свободата в МЛМ, избираш си часовете, в които искаш да работиш, къде искаш да работиш и да живееш и дори с кого да правиш бизнес.

Харесва ми да получавам постоянни пасивни доходи.Тези доходи са ключа, чрез който са натрупани всички големи богатства. Невероятно е, че можеш да отидеш някъде за три седмици, а когато се върнеш чека ти те чака. И най-накрая обичам това, което МЛМ може да направи за мен и моето семейство.

Искам да осигуря възможно най-добър живот за семейството си. Плаща ми се за това да помогам на хората да постигат мечтите си и в същото време аз да успявам да постигна своите...

 
 
© Anhira Networking - Sofia, Bulgaria, Dianabad bl.43 vh.2 ap.18, tel. +359 2 9628277, GSM +359 888 540442

начало