menu  

ГЛАС НАРОДЕН: ЩО Е АКВАСОРС
Таня Пенчева, Снежана Захаринова и Радка Филка

Петър: Какво харесвате в МЛМ?
Таня: Свободата и възможността да избирам. Искам да държа живота си в свои ръце, да работя в екип, да работя с хора, с които се обогатяваме взаимно. Това е идеална възможност, носеща свобода и здраве. Аз съм Водолей - не се задълбавам в дреболиите, мога да простя и да се издигна над нещата, не се обиждам на хората. Домът и семейството са важни за мен, но приемам всички хора като едно голямо семейство. Чувствам се уютно навсякъде, където има хора. Общуването с тях е удоволствие за мен. Харесвам добрите взаимоотношения, а за това помага приемането на хората такива, каквито са, както и възможността да им помогнеш да развият най-хубавите си качества.
Снежана: МЛМ е един прекрасен стил на живот, който дава много свобода, духовно израстване, много самоувереност и приятели, които се множат всеки ден. Скъпи за мен са много неща, които се случват в тази система на работа! Гледам на всичко от слънчевата страна, нищо не може да смути спокойствието на ума ми, превръщам оптимизма си в реалност. Чувствам се щастлива, уверена и ентусиазирана, когато помагам на хората да изграждат и развиват нови качества и за да достигат успехи. Харесвам МЛМ, защото мога да избирам хората, с които работя. Ентусиазирана съм от успеха им, колкото и от своя собствен. МЛМ е вълнуваща възможност, която при правилна и постоянна работа може да донесе много добри доходи.
Радка: МЛМ дава възможност на всеки да промени начина си на живот. Много усъвършенствана система, лесна и достъпна. Всички работещи в нея могат да получават според постигнатите от мрежата им резултати, а не само според личните им усилия. Бизнесът ти не е само в България, но и в цяла Европа. Освен финансова независимост, МЛМ дава и други стойностни неща - много приятели, свободно време, пътувания и т.н. Нямаш шеф над главата си, нито часовник на ръката си - истинска свобода. Аз съм зодия Телец и обичам лукса. Освен това много обичам да помагам на другите. Всичко това ми дава МЛМ. Затова го обожавам.

Петър: Какво ще кажете за организацията си?
Таня: Нашата мисия е важна за здравето и финансовата независимост на хората. Гордея се с хората в моята организация и ги обичам. Радвам се, че сме такъв добър екип. Искам моите приятели да реализират мечтите си и да се докоснат до истинската свобода. Казват, че да имаш много свободно време било лукс, че чак започваш да скучаеш. Е, в МЛМ има лукс, само дето не скучаеш.
Снежана: Когато правя равносметка на работата си аз осъзнавам, че най-хубавото, което съм направила за своята организация е, че съм работила успешно за здравето, свободата и успеха им. Нашата мисия е част от един по-голям план. Тя е свързана с успеха и вдъхновението на хората, с добрите взаимоотношения, с работа в здрав екип. В своята организация, в МЛМ човек трябва да бъде творец, за да може, когато се обърне назад, да види доверие, честност, сплотеност, организираност, вдъхновение, ентусиазъм и... обичта в очите на всички. Мисля, че все повече постигам това.
Радка: Изграждам страхотен екип, с който се гордея. Много ги обичам и ще се радвам да станат лидери, мрежари - професионалисти. Пожелавам им да изградят международен, а защо не и глобален бизнес.

Петър: Какво мечтаете за групата си?
Таня: Активно участие в международните изяви на АкваСорс. Всички да станат директори 3* и да имат групи и клонове по целия свят.
Снежана: Обичам да мечтая в сегашно време. Искам да отговоря така и на този въпрос, и то с една по-голяма заявка за бъдещето на групата си: Аз имам голяма, здрава и сплотена група. Всички активни директори в нея чрез системата за опции за акции се чувстват собственици на фирмата и работят в активните си клонове на пазарите на АкваСорс в цял свят.
Радка: Да участват редовно в живота на АкваСорс. Непрекъснато да се учат, усъвършенстват и да не пропускат семинари. Да овладеят техниките на Том Шрайтер, да работят лесно, с удоволствие и с много любов. Да са мотивирани, амбициозни мечтатели и победители. И най-важното никога да не се отказват.

Петър: Какво ще кажете на тези, които искат да успеят?
Таня: Да вярват в себе си, да вярват, че могат. Да играят "вътрешната игра" играта срещу съмненията, страха, неувереността и песимизма - и да се стремят да я спечелят. И колкото по-рано, толкова по-добре. Да мечтаят мащабно, защото мечтите се сбъдват.
Снежана: Да следват успешните хора от спонсорската си линия и да го правят с постоянство, вяра в себе си, в спонсорите, в продуктите и компанията. Да не спират и да не се плашат. Нищо да не смущава вътрешното им равновесие, за да надминат себе си дори!
Радка: Мили приятели, проучете добре МЛМ. Богатите хора по света градят мрежи, така че не се чудете, а започнете. Не напускайте България, пари се правят и тук в МЛМ! Направили са го много българи и то за 5-6 години. Направете крачката, която е най-трудна, но и най-важната за вашето бъдеще!

Петър: Защо избрахте АкваСорс?
Таня: Заради хората. Заради спонсорите - Светла, Лина, Емо, Петър. Заради фантастичните продукти. Заради това, че АкваСорс е изключително точна и коректна компания.
Снежана: Избрах АкваСорс в мига, в който усетих вълшебството, магията и чудотворната сила на синьо-зелените водорасли. Подарих най-ценното за цялото си семейство - здравето! Като начален учител харесах и възможността за допълнителни доходи с АкваСорс. Решението бе възможно най-доброто да се храниш пълноценно, да подобриш здравето на семейството си, да споделяш възхищението си с всеки срещнат и да ти плащат за това!...Избрах да вървя по успешните стъпки на спонсорите си -Светла, Лина, Емо, Петър...
Радка: Преди всичко харесах моя спонсор Соня, после и спонсорската линия - Светла, Лина, Емо и Петър. Те са добри учители и страхотни водачи. В АкваСорс се включих и заради здравословните храни, която предлага. За мен здравето е най-ценно. За съжаление го ценим, когато го загубим.

Петър: Какво ще кажете на вашите бъдещи партньори?
Таня: Ще им кажа да не изпускат момента! Сега започва нов растеж в АкваСорс, а и ние сега сме подобри и можем повече. Ще им предадем знанията си, за да им бъде по-лесно.
Снежана: Всички бъдещи приятели в АкваСорс може да се гордеят с това, че са в бизнес, който започва международна експанзия от България. Могат да бъдатуверени, че естествените продукти на АкваСорс са най-пълноценната, концентрирана и полезна природна храна с широк спектър на действие. Тези предимства, плюс новата вълна на растеж дават възможност за успешна дейност в цяла Европа.
Радка: Сега е много подходящ момент за присъединяване към АкваСорс. Започва нова вълна на растеж. Фирмата е регистрирана на фондовата борса OFEX в Лондон, където през 2002 година бе номер едно. Така че проучете я добре и не се чудете, а започнете! Живота е един и неповторим, нека да го изживеем пълноценно.

Петър: Какво ще кажете на хората, чиито деца боледуват?
Таня: Да вземат нещата в свои ръце, да се ограмотят, да търсят алтернативни природни методи за решаване на проблемите. Храната е от изключително важно значение за здравето и имунитета. Продуктите АкваСорс са съвършени клетъчни храни. Нека им се доверят и ги опитат, защото не се искат нито усилия, нито кой знае колко средства, а ползите са извънредно много. Желая на всички здраве, любов и щастие.
Снежана: Мили родители, от вас зависи дали децата ви ще имат само една мечта да бъдат здрави, или ще бъдат здрави с много мечти. Преди пет години аз избрах верния път към здравето за четирите си деца АкваСорс. И това, което е хубаво да поискате сега е да опитате продуктите на АкваСорс. Направете ги част от всекидневието си, и ще бъдете здрави родители със здрави, бодри, жизнерадостни и усмихнати деца. От вас зависи! Един грам профилактика на ден ще ви спести с килограми лечение.
Радка: Мили майки, обърнете се към майката природа. Докоснете се до нашите продукти и ще видите, че децата ви спрат да боледуват и започнат да се хранят по-добре. А от Кламатските водорасли освен това се поумнява...

 
 
© Anhira Networking - Sofia, Bulgaria, Dianabad bl.43 vh.2 ap.18, tel. +359 2 9628277, GSM +359 888 540442

начало