menu  

Никога не се отказвай!
Светла Петрова, Директор 3*

Светла е инженер-хидрогеолог по образование; семейна, има двама сина.
Съпругът й Румен е също инженер геолог и активно я подкрепя в бизнеса.
Светла е лидер на една от големите и успешни бизнес мрежи в България.

- Откога се занимаваш с МЛМ?
- От 1995-та година. Започнах с една американска компания, която говореше само за пари. Отначало много не ми харесваше, понеже хората често ми отказваха да се присъединят, но когато отидох на един международен семинар и видях лидери от мрежата, осъзнах, че това е голяма възможност за бизнес. През 1997 г се включих в АкваСорс, главно заради прекрасните продукти за здравето.

- Продължаваш ли и сега да бъдеш в двете компании?
- Разбира се, че не. В началото бях самонадеяна и мислех, че ще мога да ги съчетавам, въпреки че успелите в този бизнес съветват да се съсредоточим в една компания. Скоро разбрах, че успелите в МЛМ наистина са прави и реших да работя само с АкваСорс. Не можеш да бъдеш вярна на двама мъже едновременно. Докато се занимавах с две компании, за една година едва успях да стана директор, а след като се фокусирах само в АкваСорс, за 3 месеца удвоих постиженията си.

- Защо предпочете АкваСорс пред другата компания?
- Защото с АкваСорс открих и други ценни неща като уникални продукти, ползи за здравето, много добро обучение от спонсорската линия, добра работа в екип и големи перспективи пред самата кампания.

- Какво ти харесва в този бизнес?
- Свободното планиране на времето, неограничената възможност за доходи, възможността да помагам на други хора да успяват и да се радвам на техните успехи. Най-щастлива се чувствам, когато виждам успеха на хората от моя екип.

- Какво ще кажеш за заплащането в този бизнес?
- Смятам, че възнаграждението за труда не може да се сравнява с никоя друга законна работа в България. Освен това тук има възможност и за работа на международния пазар, и за придобиване на ценни книжа от компанията.

- Ти си един от успешните лидери на тази компания.
Според теб какви качества са необходими за този бизнес?

- Мисля, че човек трябва да е целенасочен, всеотдаен, коректен; да иска да се обучава и прилага наученото; да иска хората под него да бъдат много успешни; да забрави думите "не мога" и "това не е за мене".

- Какво ще посъветваш хората, които се колебаят да се захванат с този бизнес?
- Да си изяснят какво ги притеснява и да разговарят с успели в този бизнес, защото само този, който вече е успял, може да им покаже как и те да успеят.

- А какво ще кажеш на тези, които са опитали и са се отказали?
- Мисля, че за отказа има сериозни причини като незнание как да работят, нереалистични очаквания и неспазване на двете правила на успеха, а именно:
1. Никога не се отказвай и
2. Ако ти е много тежко и имаш сериозна причина да се откажеш,
тогава се върни към правило №1...

 
 
© Anhira Networking - Sofia, Bulgaria, Dianabad bl.43 vh.2 ap.18, tel. +359 2 9628277, GSM +359 888 540442

начало