menu  

МЛМ, мрежов маркетинг, франчайзинг за всеки -
Вашият път към здраве и богатство с АкваСорс

БИЗНЕСЪТ, В КОЙТО ДОБРИТЕ ХОРА ПРОЦЪФТЯВАТ

Кевин Портър се радва в продължение на години на успешна кариера в автомобилната промишленост и за многочасовата си и силностресова работа получава наистина добро заплащане, но не му остава време за семейството. Изтръпва при мисълта, че ще трябва да живее по този начин още 20 г… когато открива мрежовия маркетинг.

Кевин, как се запозна с мрежовия маркетинг?
Случайно отидох с мой приятел на една сбирка. Нямах изобщо никакъв опит с този вид бизнес. Същото се отнасяше и за хората, с които разговаряхме. Въпреки това се записах без да се замисля. Маркетинговият план на компанията не ми допадна и шест месеца по-късно я напуснах, но от всичко това научих, че именно тук се крие истината. Просто бях попаднал на неподходящото място в неподходящия момент.
Няколко години по-късно друг приятел ме покани да работя в НТС. По това време шефът ми непрекъснато крещеше, от ушите ми излизаше пара и аз реших, че този път е настъпил подходящият момент.

С какви трудности се сблъска, когато започна?
Една от най-големите трудности бе да развия нужните умения за общуване с хората. Разбрах още в началото, че трябва да работя върху способността си да се договарям с хората, да изградя у себе си такъв тип личност, която да може да привлича други лидери. Най-големият ми проблем обаче беше страхът от неизвестното.

Как се пребори с тези трудности, Кевин?
Четох някъде, че там, където има знание, няма място за страх. Затова реших да науча всичко, което можех, за този бизнес. Реших да следвам лидерите и самият аз да се превърна в лидер. Бях отворен като книга. Моят спонсор казваше: “Ако се придържаш към това, аз ще бъда плътно до теб и ще те науча на всичко, което знам.” Бях способен, с безупречна служебна етика, поддавах се на обучение и се възползвах от думите му.

Кевин, кой според теб е твоят ключ към успеха?
Първото и най-главно нещо в моя живот е вярата ми в Бог. Най-важни за мен са Господ, моята съпруга, моето семейство и едва тогава – работата. Това създава добър баланс, а аз смятам, че човек има нужда от баланс в своя живот, за да успее. Второ, съпругата ми Ребека, която не работи в мрежовия маркетинг, ме е поддържала напълно още от самото начало. Без нейната подкрепа никога не бих могъл да постигна това.
Когато бях двайсетгодишен, някой ме посъветва да прочета “Мисли и забогатявай” на Наполеон Хил. Тогава за първи път в мен бяха посети семената на успеха. Тогава не разбрах всичко в тази книга, но през следващите двайсет години слушах Нови Робинс, Томи Хопкинс, Зиг Зиглар… колата ми се е превърнала в библиотека на колела с аудиозаписи. Разбрах, че човек почти винаги постига успех едва тогава, когато открие какво е необходимо, за да го постигне и ден след ден прилага тези неща.
Затова си поставих за цел да бъда професионалист още от началото. За мен да бъдеш професионалист означава да гледаш, да виждаш, да слушаш, да чуваш какво правят професионалистите, успелите хора. Каква е ежедневната им дейност. В какво вярват. В какво се съмняват. Прилагах всичко, което правеха те, в своята работа. Няма значение какъв продукт разпространявате; успехът е непрекъсната самодисциплина и постоянно вършене на това, което трябва, по правилния начин.
Друг ключ е отвореното съзнание. Ние търсим хора, готови да направят тази промяна, защото виждат, че това, което правят, няма успех. Опитайте се да откриете хора като вас и им осигурете обучението и подкрепата, които са им необходими, за да успеят. Трима, четирима, петима като вас и вие ще направите големи неща в този бизнес.

Кевин, каква е твоята философия на успеха?
Нека личният ти живот бъде балансиран. Бъди щастливо, даващо, продуктивно, мило човешко същество и помогни и на другите да правят същото. Парите не са най-главното. Предполагам обаче, че ако имате проблеми, бихте могли да проявите стил. Всички имат проблеми, а истината е, че добрата банкова сметка би могла да разреши повечето от тях. Ключът е в равновесието.

Кое е за теб най-доброто в мрежовия маркетинг?
В този бизнес добрите хора процъфтяват и преуспяват. Той е за онези сред нас, които желаят да подобрят своя живот. За мен това е изключително вълнуващо и привлекателно. Много ми е приятен фактът, че в тази индустрия успяват най-вече именно хората с балансиран в емоционално, духовно и етично отношение живот. Мрежовият маркетинг ми дава този баланс. Тук нечестният играч не може да се утвърди. Много бързо се разбира кой е добър и кой – лош.

Преди четири години, преди да се захвана с мрежовия маркетинг, си мислех: “Не знам как ще издържа, ако ще трябва да правя това още 20 години.” Работата в мрежовия маркетинг обаче ми дава възможност да общувам с близките си; вече имам време за моите съпруга и дъщеря. Единственото, което мога да кажа, е: “Благодаря на Бога, че открих за себе си този бизнес!”

Кевин Портър напуска предишната си работа и от четири години свързва кариерата си с MLM, като печели между 30 000 и 35 000 долара месечно. Живее със съпругата си Ребека и дъщеря си в Сан Клементе.

 
 
© Anhira Networking - Sofia, Bulgaria, Dianabad bl.43 vh.2 ap.18, tel. +359 2 9628277, GSM +359 888 540442

начало